Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.6g0.7g2.1g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 41g57kcal5.2g0.1g4g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 19g99kcal0g0g11.2g0g
Kaurajuoma, GoGreen187g75kcal1.9g11.2g1.9g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1010kcal26.6g139.6g35.6g6.4g
Valittu annoskoko324g505kcal13.3g69.8g17.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna162g252kcal6.7g34.9g8.9g1.6g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.5g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56526