Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus30g105kcal4.2g0.2g9.6g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g30g38kcal3.6g1.2g2.1g0.3g
Flora kevyt ruoka 7%15g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g30g36kcal1g1.1g3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g5kcal0.5g0.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g120g444kcal5.4g37.2g30g4.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%24g67kcal7g0.6g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1567kcal57g83.8g110.6g9.4g
Valittu annoskoko324g784kcal28.5g41.9g55.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna162g392kcal14.3g21g27.7g2.4g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224