Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.104g363kcal13.8g70.5g2.5g3.9g
Sokeri 45g183kcal0g45.1g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)93g31kcal3.1g4.2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g40g287kcal0.4g0.4g31.9g0g
Neilikka, annos 4g1.1g3.9kcal0g0.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4g12kcal0.4g2.4g0.3g1.1g
Siirappi 37g112kcal0g27.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1985kcal35.4g302g69.4g10g
Valittu annoskoko324g993kcal17.7g151g34.7g5g
Annoskoko puolitettuna162g496kcal8.9g75.5g17.4g2.5g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450