Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g51g229kcal3.9g34.6g8.1g1.8g
Voi 14g103kcal0.2g0.1g11.5g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g57g201kcal3.3g1.7g20.1g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g57g153kcal4.5g6.8g11.3g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g85g93kcal0.4g12.7g4.2g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 17g51kcal0g3.5g2.5g0g
Kahvilikööri17g49kcal0g5.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.3g7.9kcal1.9g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g23g91kcal0g22.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1970kcal28.4g179.6g115.4g3.6g
Valittu annoskoko324g985kcal14.2g89.8g57.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna162g493kcal7.1g44.9g28.9g0.9g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743