Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g169g322kcal25.4g0g25.4g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)56g34kcal0.6g2.5g2.3g0g
Korppujauho 28g103kcal3g21.1g0.3g1.5g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.7g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g4g0.1g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 8.5g26kcal0.7g4.7g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1055kcal62.2g69.4g58.8g7.6g
Valittu annoskoko324g527kcal31.1g34.7g29.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna162g264kcal15.6g17.4g14.7g1.9g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857