Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 20g74kcal2.1g15.1g0.2g1.1g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha161g268kcal30.6g0g16.1g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g65g176kcal12.9g0.6g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1182kcal103.2g35g68.8g3.2g
Valittu annoskoko324g591kcal51.6g17.5g34.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna162g296kcal25.8g8.8g17.2g0.8g
Arvot/100g100g182kcal15.9g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233