Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 28g18kcal0.1g3.4g0.1g1.3g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 62g47kcal1.2g9.5g0.1g0.6g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g25g94kcal7.6g14.5g0.6g0.6g
Grahamjauho 20g64kcal2.1g11.8g0.4g1.9g
Ruokasuola jodioitu 3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 95g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g4.7g3.5kcal0g0.9g0g0g
Flora culinesse12g88kcal0g0g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g677kcal23g88.6g22.2g12.6g
Valittu annoskoko324g339kcal11.5g44.3g11.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna162g169kcal5.8g22.2g5.6g3.2g
Arvot/100g100g105kcal3.6g13.7g3.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237