Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 66g50kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Bataatti, kuorittu 28g23kcal0.4g4.8g0g0.9g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kanasuikale hunajamarinoitu88g114kcal15.8g1.9g5.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti33g59kcal0.9g3.9g4.6g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g44g48kcal7.9g0.9g1.3g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P55g33kcal0.5g2.5g2.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana649g662kcal53.8g49.6g27g4.2g
Valittu annoskoko325g331kcal26.9g24.8g13.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna162g166kcal13.5g12.4g6.8g1.1g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852