Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g999g2198kcal109.9g89.9g159.9g2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g337kcal0g0g37.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1249g437kcal20g86.2g1.2g17.5g
Vesi749g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 175g85kcal2.1g16.6g0.3g2.8g
Suolapähkinä 5g30kcal1.2g0.5g2.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g6346kcal271.4g421.4g403.4g47.2g
Valittu annoskoko3240g3173kcal135.7g210.7g201.7g23.6g
Annoskoko puolitettuna1620g1587kcal67.9g105.4g100.9g11.8g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125