Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1339g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g37g133kcal16.6g14.7g2.2g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 40g163kcal0g40.1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl268g910kcal37.5g150g17.9g29.5g
Vehnälese 100g229kcal13.4g15.5g4.5g37.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1305g4479kcal133g913.8g15.7g45.7g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 134g719kcal1.2g0.9g80.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g13266kcal403.4g2270g241.2g225.8g
Valittu annoskoko3240g6633kcal201.7g1135g120.6g112.9g
Annoskoko puolitettuna1620g3317kcal100.9g567.5g60.3g56.5g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383