Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1800g433kcal32.6g39.6g5.4g41.4g
Porkkana, keitetty, suolaa 540g179kcal3.4g30.5g1.1g14g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g450g540kcal15.3g16.2g45g0g
Polar 10% (Valio)450g945kcal144g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g4195kcal390.6g172.6g193g110.8g
Valittu annoskoko3240g2097kcal195.3g86.3g96.5g55.4g
Annoskoko puolitettuna1620g1049kcal97.7g43.2g48.3g27.7g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229