Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g150g825kcal0g0g90g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g450g2273kcal36.9g261g117g20.3g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g1050g683kcal115.5g44.1g3.2g0g
Sokeri 90g365kcal0g89.9g0g0g
Liivate 30g105kcal25.7g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g120g50kcal0.4g12g0.1g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g600g3330kcal48.6g312g210g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g750g1425kcal33.8g120g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g18111kcal521.8g1678g1020.6g40.6g
Valittu annoskoko3240g9055kcal260.9g839g510.3g20.3g
Annoskoko puolitettuna1620g4528kcal130.5g419.5g255.2g10.2g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892