Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 985g1406kcal123.2g3g101g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 269g159kcal26.4g8.1g1.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl1195g4396kcal346.4g0g334.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g478g2867kcal100.3g31.5g258g0g
Leivinjauhe 90g157kcal4.7g33.9g0g0.4g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g90g29kcal0g0g0g71.7g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)134g343kcal22.3g45.8g8.2g40.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g18712kcal1246.6g244.6g1405.6g224.8g
Valittu annoskoko3240g9356kcal623.3g122.3g702.8g112.4g
Annoskoko puolitettuna1620g4678kcal311.7g61.2g351.4g56.2g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488