Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1501g317kcal18g51g3g31.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1495kcal171.1g0g90g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g991kcal6g9g105g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g6750kcal481g143.8g472.2g69.2g
Valittu annoskoko3240g3375kcal240.5g71.9g236.1g34.6g
Annoskoko puolitettuna1620g1687kcal120.3g36g118.1g17.3g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398