Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%600g1020kcal120g0g60g0g
Keräkaali, 100g2250g540kcal27g76.5g4.5g47.2g
Fondue, puolet paketista 220 g75g165kcal15g7.5g12.7g0g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g150g486kcal20.7g90.2g4.7g15.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g4522kcal369.6g364.2g164.4g131.2g
Valittu annoskoko3240g2261kcal184.8g182.1g82.2g65.6g
Annoskoko puolitettuna1620g1131kcal92.4g91.1g41.1g32.8g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116