Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa90g15kcal0.4g2.2g0.5g0.6g
Lanttu 540g156kcal5.4g24.8g1.6g9.7g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Punajuuri 599g230kcal6g41.4g1.2g15g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g33g82kcal2g2.8g6.9g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g300g450kcal54g0g27g0g
Maizena maissitärkkelys180g629kcal1.4g156.5g0g0g
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g3454kcal149.8g519.8g76.8g75.8g
Valittu annoskoko3240g1727kcal74.9g259.9g38.4g37.9g
Annoskoko puolitettuna1620g864kcal37.5g130g19.2g19g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162