Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1079g300kcal12.8g43.8g2.2g22.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen431g86kcal2.6g16.4g1.3g6g
Kurkku, tuore360g36kcal2.2g6.1g0.4g2.5g
Päärynä kuorittu 1007g436kcal3.1g80.5g1g39.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki360g288kcal46.7g7.2g7.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)4.3g39kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g2369kcal134.8g308g32.8g140.8g
Valittu annoskoko3240g1185kcal67.4g154g16.4g70.4g
Annoskoko puolitettuna1620g592kcal33.7g77g8.2g35.2g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714