Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g5.9g
Papu valkoinen, keitetty 467g502kcal39.3g65.3g1.6g32.7g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 233g743kcal56.9g106.6g4.4g20.8g
Tomaattimurska 933g274kcal5.2g49.4g1.9g17.7g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Rajah Mild Curry Paste (10g)47g67kcal1.8g4.1g4.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1166g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g3769kcal220.8g495.8g62.2g155.6g
Valittu annoskoko3248g1884kcal110.4g247.9g31.1g77.8g
Annoskoko puolitettuna1624g942kcal55.2g124g15.6g38.9g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829