Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g1050g2520kcal92.4g493.5g18.9g126g
Ketsuppi 280g255kcal3.5g53.8g1.1g3.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)770g1386kcal177.1g0g61.6g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g350g1365kcal84g3.5g112g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro70g22kcal1.5g2.9g0.3g2.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g28g48kcal2.2g9g0.2g0g
Katkarapu 700g479kcal101.1g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g12149kcal923.6g1125.4g403.6g263.2g
Valittu annoskoko3248g6074kcal461.8g562.7g201.8g131.6g
Annoskoko puolitettuna1624g3037kcal230.9g281.4g100.9g65.8g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424