Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 491g110kcal2.5g15.2g1g12.3g
Peruna, keskikokoinen 60g631g378kcal9.5g82g0.6g5.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha876g1454kcal166.4g0g87.6g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g53g30kcal1.9g5.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Maito, Kevyt175g81kcal5.6g8.4g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 526g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g18g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras147g515kcal19.1g103g2.2g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g5730kcal458.4g445.6g225g50.8g
Valittu annoskoko3248g2865kcal229.2g222.8g112.5g25.4g
Annoskoko puolitettuna1624g1433kcal114.6g111.4g56.3g12.7g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661