Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha1067g1920kcal192g0g128g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto219g612kcal41.5g0g48.1g0g
Oliiviöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka133g33kcal1.2g6.1g0.5g2.5g
Chili paprika punainen11g4.3kcal0.2g1g0g0g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)1333g400kcal13.3g53.3g5.3g2.7g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g147g528kcal41.1g2.9g39.6g0g
Ketsuppi, Pirkka80g86kcal0.8g20g0g1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g53g116kcal3.3g13.2g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g7998kcal594g214.4g508.2g18.6g
Valittu annoskoko3248g3999kcal297g107.2g254.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna1624g2000kcal148.5g53.6g127.1g4.7g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716