Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi352g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g352g246kcal42.2g14.1g1.8g0g
Rypsiöljy 235g2074kcal0g0g234.5g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g1876g6285kcal258.9g1202.6g43.2g112.6g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g188g659kcal48.8g4.7g50.7g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g94g199kcal18.8g5.6g11.3g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g94g83kcal15g0.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g19213kcal771g2482.2g688.6g225.6g
Valittu annoskoko3248g9607kcal385.5g1241.1g344.3g112.8g
Annoskoko puolitettuna1624g4803kcal192.8g620.6g172.2g56.4g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345149