Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)311g1113kcal43.5g217.6g6.8g15.5g
Vesi466g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1243g1717kcal233.1g0g87g0g
Sipuli (kuorittu)373g101kcal4.8g17.9g0.7g6.3g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl140g1259kcal0g0g139.9g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g699g1888kcal65.7g321.7g32.2g25.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g12154kcal694.2g1114.4g533.2g95.4g
Valittu annoskoko3248g6077kcal347.1g557.2g266.6g47.7g
Annoskoko puolitettuna1624g3039kcal173.6g278.6g133.3g23.9g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657