Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 794g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80238g967kcal181.1g11.9g21.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1588g2001kcal174.7g4.8g142.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 397g1311kcal7.9g11.9g139g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g40g4kcal0.6g0g0.2g33.8g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Voi 167g1210kcal2g0.7g135.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g10986kcal732.6g58.6g878.2g67.6g
Valittu annoskoko3248g5493kcal366.3g29.3g439.1g33.8g
Annoskoko puolitettuna1624g2747kcal183.2g14.7g219.6g16.9g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107