Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 141g42kcal1.3g7.2g0.3g2.8g
Naudan paistijauheliha, Pirkka125g210kcal25g0g12.5g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g31g94kcal1.2g1.9g9.1g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)13g35kcal1.7g0.5g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g770kcal58.8g20.6g49.6g6.2g
Valittu annoskoko325g385kcal29.4g10.3g24.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna163g193kcal14.7g5.2g12.4g1.6g
Arvot/100g100g119kcal9g3.2g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242