Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 13g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 244g71kcal2.5g11.4g0.8g4.5g
Kuohukerma,valio,2dl63g213kcal1.3g1.9g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g663kcal8.2g27.2g55.6g9.6g
Valittu annoskoko325g332kcal4.1g13.6g27.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna163g166kcal2.1g6.8g13.9g2.4g
Arvot/100g100g102kcal1.3g4.2g8.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768