Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.3g0g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g674kcal46.8g22g43.6g8g
Valittu annoskoko325g337kcal23.4g11g21.8g4g
Annoskoko puolitettuna163g168kcal11.7g5.5g10.9g2g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452