Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 94g208kcal16.4g0g15.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 77g27kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Pekoni, paistettu 27g137kcal4.4g0g13.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g78g86kcal1.8g2.4g7.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g41g106kcal11g0g6.9g0g
Mustapippuri 1.6g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g1138kcal74.8g9.8g88.8g4.8g
Valittu annoskoko325g569kcal37.4g4.9g44.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna163g285kcal18.7g2.5g22.2g1.2g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390