Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g233g335kcal51.2g0g14g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g42g50kcal1g2g4.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g42g46kcal1g1.7g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g963kcal106.8g9g55g1g
Valittu annoskoko325g481kcal53.4g4.5g27.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna163g241kcal26.7g2.3g13.8g0.3g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691