Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 9g21kcal0.5g1.6g1.3g0.5g
Tomaatti 156g36kcal0.9g5.4g0.5g2.2g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g63g6.3kcal0.7g0.6g0.1g0.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g44g110kcal7g0.7g8.8g0g
Basilika, tuore31g13kcal1g1.6g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g384kcal20.8g22g21.8g9.8g
Valittu annoskoko325g192kcal10.4g11g10.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna163g96kcal5.2g5.5g5.5g2.5g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059