Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)110g44kcal1.9g9g0.1g1.5g
Ruokakerma, Pirkka 10%56g68kcal1.6g2.5g5.6g0g
Oivariini, 60 (100g)1.4g7.7kcal0g0g0.8g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 141g181kcal29.2g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g658kcal65.8g24.4g32.6g3.4g
Valittu annoskoko325g329kcal32.9g12.2g16.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna163g164kcal16.5g6.1g8.2g0.9g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796