Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy106g560kcal8.3g33.8g44.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen22g158kcal0.2g0.2g17.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g44g264kcal9.2g2.9g23.8g0g
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.2g0.5g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g2403kcal73.8g74.8g203g0g
Valittu annoskoko326g1201kcal36.9g37.4g101.5g0g
Annoskoko puolitettuna163g601kcal18.5g18.7g50.8g0g
Arvot/100g100g369kcal11.3g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478