Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl127g148kcal27.7g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g11g16kcal0.6g3.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Herne 30g21kcal1.5g2.8g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio 1.6g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Korianteri, tuore, annos 20g3g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3g0.6kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)120g216kcal2.4g6g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g937kcal65.8g28.6g62g2.8g
Valittu annoskoko326g469kcal32.9g14.3g31g1.4g
Annoskoko puolitettuna163g234kcal16.5g7.2g15.5g0.7g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729