Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 29g109kcal4.2g16.6g2.1g2.9g
Margariini 70%, keiju laktoositon 39g243kcal0g0g27.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.9g0.3g1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 29g7.8kcal1g0.9g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g36g20kcal3.1g1.8g0.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g29g23kcal0.8g1.2g1.7g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.9g10kcal0g2.4g0g0g
Raparperi 73g25kcal0.5g4g0.1g1g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g1369kcal33.2g144.4g70.2g9.8g
Valittu annoskoko325g684kcal16.6g72.2g35.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna163g342kcal8.3g36.1g17.6g2.5g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475