Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 193g35kcal1.1g4.8g0.8g1.3g
Hasselpähkinä 17g108kcal2.4g0.6g10.2g2.9g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g13g41kcal6.7g3.6g0.1g2.1g
Punainen linssi risenta 500g=6dl18g54kcal4.4g8.9g0.2g1.6g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g86g137kcal1.3g0.9g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g749kcal31.8g37.6g51.8g15.8g
Valittu annoskoko326g374kcal15.9g18.8g25.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna163g187kcal8g9.4g13g4g
Arvot/100g100g115kcal4.9g5.8g8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251994