Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g35g21kcal0.5g4.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit7.5g10kcal0.2g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g80kcal1.8g13.4g2.2g2.2g
Valittu annoskoko326g40kcal0.9g6.7g1.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna163g20kcal0.5g3.4g0.6g0.6g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2.1g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720