Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g125g30kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.5g4kcal0.2g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g295kcal27.6g11.6g14.2g5.6g
Valittu annoskoko326g148kcal13.8g5.8g7.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna163g74kcal6.9g2.9g3.6g1.4g
Arvot/100g100g45kcal4.2g1.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732