Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.9g2.1kcal0g0.4g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g26g82kcal3.2g16.5g0.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen32g44kcal6g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 37g33kcal1.9g4.3g0.4g1.9g
Dolmio Light Classico Bolognese44g16kcal0.5g3.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g383kcal23.4g50.2g8.6g4.8g
Valittu annoskoko326g192kcal11.7g25.1g4.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna163g96kcal5.9g12.6g2.2g1.2g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692