Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1600g381kcal28.8g34.9g4.8g36.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1000g347kcal45.8g19.3g3g24.8g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Mozzarella juustoraaste, valio100g290kcal26g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6500g3733kcal241.8g186.6g191g124.8g
Valittu annoskoko3250g1867kcal120.9g93.3g95.5g62.4g
Annoskoko puolitettuna1625g933kcal60.5g46.7g47.8g31.2g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053