Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola150g240kcal12g6g19.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima300g1170kcal87g0g90g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Paprika punainen 1020g299kcal9.6g45.9g4.1g19.4g
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g360g576kcal28.8g14.4g46.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6504g10724kcal699.4g149.8g813.6g45g
Valittu annoskoko3252g5362kcal349.7g74.9g406.8g22.5g
Annoskoko puolitettuna1626g2681kcal174.9g37.5g203.4g11.3g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535