Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 720g130kcal4g18g2.9g5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen959g1333kcal182.3g0g67.2g0g
Sipuli (kuorittu)408g110kcal5.3g19.6g0.8g6.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g62g65kcal4.9g10.2g0.4g1.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka264g66kcal2.4g12.1g1.1g5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio480g672kcal13.4g31.2g57.6g0g
Mozzarella juustoraaste, valio360g1043kcal93.5g0g75.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6504g6838kcal611.6g182.2g411g36.2g
Valittu annoskoko3252g3419kcal305.8g91.1g205.5g18.1g
Annoskoko puolitettuna1626g1710kcal152.9g45.6g102.8g9.1g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165