Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.2g45.5g0.3g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 2500g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit75g98kcal2.3g1.5g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6505g798kcal19.4g132.2g21.6g22.2g
Valittu annoskoko3253g399kcal9.7g66.1g10.8g11.1g
Annoskoko puolitettuna1626g200kcal4.9g33.1g5.4g5.6g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720