Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 167g76kcal5g8g2.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g38g0.7g1.9g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g825kcal43g92.6g29.8g3.8g
Valittu annoskoko326g413kcal21.5g46.3g14.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna163g206kcal10.8g23.2g7.5g1g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326