DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkokaali keräkaali 195g54kcal2.3g7.9g0.4g4.1g
Voi vähäsuolainen 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Siirappi 5.5g17kcal0g4.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g156kcal17.8g0g9.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g571kcal41.2g26.4g31.2g8.8g
Valittu annoskoko326g286kcal20.6g13.2g15.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna163g143kcal10.3g6.6g7.8g2.2g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464