Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g84g143kcal16g0g8.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g70g84kcal2.4g2.5g7g0g
Kantarelli 28g4.9kcal0.5g0.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana653g537kcal40g17.2g31.8g4.8g
Valittu annoskoko326g269kcal20g8.6g15.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna163g134kcal10g4.3g8g1.2g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993