Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g178g134kcal3.4g28.5g0.4g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g36g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g80g183kcal9.6g2.1g15.2g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lanttu 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g3.6g8.7kcal0.1g1.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana653g686kcal27.2g71.4g31.8g6.4g
Valittu annoskoko326g343kcal13.6g35.7g15.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna163g172kcal6.8g17.9g8g1.6g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219