Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 141g34kcal1.9g2.7g0.7g3.5g
Pekoni, paistettu 48g246kcal7.9g0g24.2g0g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g42g139kcal10.5g0g11g0.4g
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana653g1003kcal54g11g81.4g7.8g
Valittu annoskoko326g502kcal27g5.5g40.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna163g251kcal13.5g2.8g20.4g2g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018