Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g2.2g6.7kcal0.4g0.2g0.5g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g157g432kcal26.7g0g36.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Aromisuola (5g)0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Timjami, annos 3g1.1g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g3.4g6.1kcal0.2g1g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)74g20kcal1g3.5g0.1g1.3g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g87g312kcal12.1g57.2g2.5g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g1564kcal81.2g125.2g79g14.4g
Valittu annoskoko326g782kcal40.6g62.6g39.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna163g391kcal20.3g31.3g19.8g3.6g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913