Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1672g762kcal50.2g80.2g25.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1003g1264kcal110.3g3g90.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 543g1864kcal55.4g380.3g6.5g19g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo33g237kcal0.1g0.1g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6520g8255kcal432g927.2g297.2g38g
Valittu annoskoko3260g4128kcal216g463.6g148.6g19g
Annoskoko puolitettuna1630g2064kcal108g231.8g74.3g9.5g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326