Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g1480g1776kcal222g103.6g44.4g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g720g475kcal108g0g5g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g800g1280kcal16.8g30.4g120g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Oivariini, 60 (100g)60g330kcal0.6g0.6g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6520g7843kcal699.8g288.4g411.6g6.8g
Valittu annoskoko3260g3922kcal349.9g144.2g205.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna1630g1961kcal175g72.1g102.9g1.7g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179